Het nieuwe KRINNER-schroeffundament-systeem is onderscheidend en biedt toegevoegde waarde door de milieuvriendelijke eigenschappen en het kostenbesparende karakter.


 

Krinner schroeffundering en toebehoren

Braboservice BVBA is de invoerder van Krinner Schroeffundamenten voor België.
Dit nieuw ontwikkeld schroeffundering biedt wezenlijke tijdsbesparing en kostenvoordelen ten opzichte van de huidige praktijksituatie.
Tijdrovende werkzaamheden als het graven en het vervolgens storten van betonnen funderingen zijn niet meer noodzakelijk.

Het schroeffundering wordt met behulp van een indraaigereedschap of een hiervoor speciaal ontwikkelde indraaimachine binnen enkele
minuten zeer nauwkeurig en loodrecht in de bodem geschroefd. Het nieuwe bevestigingssysteem is niet alleen geschikt voor natuurlijke bodemsoorten maar tevens voor afgedichte of geasfalteerde oppervlakten zeer goed geschikt. Naast schroeffundamenten voor de eindgebruiker voor o.a. het plaatsen van zonneschermen, wasdroogrekken, carports en tuinenschermen zijn de speciaal ontwikkelde schroeffundamenten tevens zeer geschikt voor wegenbouw, mastenbouw, tentenbouw etc.
Snel en eenvoudig te monteren !